Обмінний фонд України з кожним днем ​​поповнюється величезною кількістю бойовиків та окупантів. Цього разу чоловік розповів про те, як минули останні півроку.

Новий ролик з допитом з'явився на YouTube-каналі українського журналіста та активіста Володимира Золкіна. Вони разом зі своєю командою вислуховують те, за що борються російські війська в Україні.

Цього разу полонений із Донецька на ім'я Ігор. 24 лютого він був на роботі, і в один момент його зупинили місцеві правоохоронці, після чого дали всього двi години на збори. І все, він опинився на війні.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

Ігор із тих людей, які не мають жодної самоідентифікації, бо не може сказати хто він – росіянин, чи все ж таки українець. Воювати він при цьому зовсім не хотів і його поставили перед фактом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До 2014 року його також все влаштовувало, і під час референдуму він і зовсім перебував у Київській області, куди регулярно їздив до родичів.

Далі був дзвінок до його дружини, яка не зовсім розуміє, що відбувається, і не особливо була зацікавлена ​​долею чоловіка. На провокаційні питання вона взагалі боялася відповідати.

"Зайчик мій, привіт. Я знаю, я все знаю. Не треба мені, не треба це мені. В якій області ти знаходишся? Заєчка" - досить з грубим тоном почала відповідати жінка.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

Далі з нею захотіли поговорити вже журналісти, і поставити кілька запитань, щоб зрозуміти її позицію.

"Я звичайна громадянська людина, мирна, яка хоче жити у світі. У Донецьку щодня обстріли, щодня загиблі, щодня поранені. Мирні, цивільні люди. Я нічого не підтримую, я за мир у всьому світі. Я не приймаю ні чию сторону, я тут живу з 14-го року, і все знаю, і все бачу. Не треба ставити мені провокаційних питань, будь ласка. Я дончанка" - розповідає жінка.

Далі знову продовжилася розмова з полоненим, і він знову уникав відповіді щодо своєї позиції.

Нагадаємо, що в окупантів істерика: дрони потрапляють у "яблучко", перетворюючи ворогів на "добрих росіян"

Раніше повідомлялося, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Також, російські ліси горять нещадним вогнем, і до кремля недалеко: люди задихаються від диму, площа пожеж - до 83 тис. га