Російські окупанти змусили британця присудженого до страти в "ДНР" заспівати гімн росії. Відео опублікував кореспондент RT Косарєв у своєму telegram-каналі.

Російські окупанти не лише порушують усі закони війни, атакуючи цивільні об'єкти, а й плюють на правила утримання військовополонених. Про тортури в таборах, влаштованих загарбниками, неодноразово розповідали багато воїнів. Зокрема, бойовики застосовують сильний психологічний тиск.

Окупанти змусили британця співати гімн Росії. Фото: скрін youtube
Окупанти змусили британця співати гімн Росії. Фото: скрін youtube

Приклад чергового принизливого ставлення до військовополоненого продемонстрували бойовики так званої ДНР. Окупанти змусили громадянина Великої Британії, який засуджений до страти, вивчити та заспівати на камеру гімн росії.

За словами пропагандиста, який опублікував відео, все, звичайно ж, не так. Мовляв, британець сам виявив ініціативу та вивчив гімн, а потім погодився "виступити" перед глядачами. Втім, знаючи методи окупантів, немає сумнівів, що це результат багатоденних залякувань, тортур та побиття.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Окупанти змусили британця співати гімн Росії. Фото: скрін telegram
Окупанти змусили британця співати гімн Росії. Фото: скрін telegram

До речі, навіть парамедик "Тайра", яка побувала в полоні російських окупантів, розповідала, що їх змушували вчити та співати гімн "великої та могутньої".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гімн росії та портрет путіна: парамедик "Тайра" розповіла про тортури в полоні у російських окупантів.

Також наш портал інформував, росіянин в істериці розповів дружині, як майстерно працюють воїни ЗСУ, боїться носа висунути: "Вони на тебе постійно чекають".

Крім того, ми писали, ЗСУ не пускають ворога вглиб країни, росіяни змушені відступати із втратами: "Ні метра української землі".