ЗСУ зможуть ще активніше знищувати російських окупантів завдяки додатковим РСЗВ, які передасть Велика Британія. Також Україна отримає значну кількість ракет до цих установок. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на офіційній сторінці у facebook.

Глава Міноборони Великобританії повідомив, що в Україну будуть направлені додаткові РСЗВ та високоточні ракети до них. Воїни ЗСУ вже пройшли навчання та зможуть ефективно застосовувати установки у бою.

Британська РСЗВ. Фото: скрін youtube
Британська РСЗВ. Фото: скрін youtube

"Міністр оборони Бен Воллес оголосив, що Великобританія поставить Україні додаткові реактивні системи залпового вогню (РСЗВ), а також надасть значну кількість високоточних ракет, які можуть вражати цілі на відстані до 80 км", - йдеться у повідомленні.

Бен Уоллес додав, що незабаром Великобританія та її союзники розпочнуть план підтримки України наступного року. Він підкреслив, що українці отримуватимуть допомогу стільки, скільки знадобиться, щоб відбити навалу окупантів та захистити незалежність.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Визнаючи стійку мужність та рішучість українського народу, Великобританія та її союзники почнуть розробляти план дій для підтримки України у 2023 році і надалі настільки довго, наскільки це буде потрібно, поки українці борються за свою свободу та суверенітет", - заявив Бен Уоллес.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в СБУ знайшли ще одного російського "звіра", і його збираються покарати: віддавав злочинні накази про страту мешканців Київщини.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал повідомляв, що в ОПУ пообіцяли закінчити війну в Україні на чолі з Володимиром Зеленським: росія ж розпадеться вже через кілька років.