Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну багато громадян почали користуватися послугами тарологів і астрологів. Вони робили свої прогнози щодо ситуації в країні, і багато разів мали рацію.

На цей раз ведуча YouTube-каналу "Люкс ФМ" Таня Татарченко вирішила поговорити з відомою українською тарологинею Людмилою Хомутовською. Вона зробила кілька важливих прогнозів, яких обов'язково треба прислухатися.

Таролог, фото: скріншот із відео
Таролог, фото: скріншот із відео

До нас наближається свято, 31-й День незалежності нашої великої та красивої країни. Цього року він викликає побоювання, оскільки у Кремлі можуть наважитися на чергову провокацію. Жінка подивилася на картах, що ж відбуватиметься насправді цього дня.

"24 серпня - це буде досить складне свято. Тому що з одного боку це буде якесь свято, про яке ми говоритимемо, і справді його відчувати. Але, нам дають тут дві карти, навіть три, які говорять про максимальну напругу. Чи будуть обстріли? Я думаю, що будуть. Чи буде якась активація на фронті? Буде. Так що такий, зi сльозами на очах, жахом, доволi складний день" - говорить Людмила Хомутовська.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям знову загрожує гріти воду в каструльці: з 1 квітня діятимуть нові тарифи Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень Нелюди-росіяни продають українських військовополонених на "чорному ринку" Чечні
Показати ще

Тому найближчим часом у жодному разі не можна ігнорувати повітряні тривоги, адже ці військові злочинці здатні на все. Їм абсолютно начхати на життя людей, і створюватимуть провокації.

Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео
Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео

Далі від ведучої прозвучало питання, яке також дуже цікавить громадськість. Чи через рік Донецьк знову буде українським містом, під контролем нашої влади, чи за нього доведеться ще поборотися.

"Ну, тут точно українська. Відразу українська. Донецьк відбудовуватимуть, якось активніше будуть, якщо туди будуть направлені кошти. Не скажу, що там заводи та пароплави. Там більше про те, що якось вибірково. Щось будуть робити, щось ні. Також я не бачу активності, яка була до війни, як ми пам'ятаємо, Донецьк у повному розквіті – цього за рік я не бачу. Цього поки що не буде” – підсумувала Людмила Хомутовська.

Нагадаємо, що ворог хотів зайняти українські позиції, натомість посів місце у пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ювелірна робота ЗСУ на Херсонському напрямку зробила росіян уразливими: залишилися без залізничного сполучення до Криму

Також, путін вже не той? Кирило Буданов розповів, чи справді росією керують двійники диктатора