Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив нагадати росіянам, що ми здаватися не плануємо. Воюватимемо доти, доки не повернемо назад свої території.

Таку заяву чоловік зробив під час свого нового інтерв'ю для порталу "ВВС-Україна".

Сьогодні Росія все ще продовжує тягнути час розмовами про переговори. Вони все ще вдають, що хочуть вирішити конфлікт дипломатичним шляхом. Проте, все це прийом для того, щоб стягнути свої сили та озброєння в Україну, які в них почали закінчуватися.

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

При цьому, якщо спочатку вимогами Офісу президента було відведення військ окупантів до кордонів 23 лютого, а також повне припинення вогню, то зараз умови змінилися.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Після скоєних злочинів у Київській області, а також на півдні та сході умови різні.Спочатку тактична поразка Росії, потім відхід від міжнародно визнаних кордонів України, тобто за кордони України. 1991", – наголосив Подоляк.

Карта бойових дій, фото: ISW
Карта бойових дій, фото: ISW

До цього моменту ми продовжуємо воювати із загарбниками, і для них це вкрай погано закінчиться.

Коли Росія програє, то на 15-20 років вона зникне з глобального ринку, а разом з цим підуть і терористи з нацистами, яких вони фінансують. Це ще одна вагома причина для Заходу, щоб допомагати Україні.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

Навіть на зернову угоду путін пішов не просто так. На нього почали тиснути країни Африки та Близького Сходу.

"Щоб послабити тиск, Росії довелося поступитися. Але початковий план РФ полягав не у транспортуванні зерна, а у створенні голоду в цих регіонах, щоб спровокувати міграційну кризу, яка призведе до потоку іммігрантів до Європи. Це змусило б Європу тиснути на український уряд, щоб за будь-яку ціну підписати світ" - підсумував Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що Міноборони Грузії могли укласти чергову угоду з Кремлем і здати своїх людей

Раніше повідомлялося, що у Кремлі хочуть помститися Україні за Крим, проте ресурсів практично не залишилося - Олег Жданов

Також російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор