Чергові добрі та кумедні новини з'явилися з "Луганської народної республіки". Там з'явився новий "меморіал пам'яті" бойовикам. Втрати колосальні.

Про це стало відомо завдяки новому ролику, який у мережі розмістила місцева мешканка. Вона дуже стурбована кількістю втрат з їхнього боку.

У "Луганській народній республіці" вирішили спорудити "меморіал пам'яті" бойовика із ПВК "Вагнер". Там стоять світлини тих, хто загинув після спротиву з українськими захисниками. Вони виявили агресію, а потім ще скаржаться.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Жінка у ролику також негативно налаштована до українців, адже повелася на російську пропаганду.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Наші герої загинули в бою з укрофашистами. Цей спецзагін загинув у Стаханові, полюючи на Himars. Більше ста хлопчаків віддали свої життя у боротьбі з нацистами. Хтось помер відразу, а хтось у лікарні у муках. Дякую вам велике, і вічна вам пам'ять” – каже жінка.

Дійсно, дякую їм за те, що полегшили завдання українським військовим, адже тепер особового складу в окупантів значно менше. Ці мисливці за хімарсами отримали те, за що вони й боролися. Жаль, що вони вже ніколи не дізнаються всієї правди про те, як їх обманювали всі ці роки.

Затримання "вагнерівців", скріншот: YouTube
Затримання "вагнерівців", скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Генштаб озвучив орієнтовні втрати ворога на ранок 11 серпня. Найбільших втрат противник зазнав на Донецькому напрямку:

  • особового складу – близько 43 000 (+200) осіб ліквідовано;
  • танків – 1846 (+14);
  • бойових броньованих машин – 4100 (+14);
  • артилерійських систем – 974 (+3).

Нагадаємо, що протитанкові комплекси "Фагот" та "Метіс" не шкодують окупантів і працюють без вихідних: що про них відомо

Раніше повідомлялося, що "Єдине, що не прилітало – це ядерний снаряд": бійці розповіли, з чим мають справу просто щодня

Також чому окупанти постійно відкривають вогонь по своїх: знайдено пояснення