Повномасштабна війна в Україні триває майже півроку, а з російською агресією ми боремося останні вісім років. При цьому мало хто з українців розуміє, що саме відбувається щодня на фронті.

Історією поділилися на порталі АрміяInfrorm .

Для більшості сьогодні війна це просто зведення новин, повітряна тривога, повідомлення про обстріли. А ось наші мужні військові щодня ризикують життям заради нашого з вами спокою.

Військовий "Паштет", фото: АрміяInform
Військовий "Паштет", фото: АрміяInform

Тим, що насправді відбувається "на нулі" розповів командир одного з механізованих підрозділів на прізвисько "Паштет". До війни він працював в охороні і навіть був відповідальним за збереження тодішнього президента Віктора Ющенка. Потім зайнявся бізнесом, після чого вирушив на фронт "лівою повісткою". Він має проблеми зі здоров'ям, і ніхто б його не взяв просто так.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

" Мабуть, єдине, що на мої позиції не прилетіло - так це тактичний ядерний снаряд. Всім менш потужним московитам нас обдаровують від щирого серця в режимі нон-стоп. Хочете знати, як вони відзначили мої іменини? Щойно вийшов на світанку у свою зміну на бойове чергування, як за укріпленнями відділення і нашим численним обманним спорудам почав працювати танк московитів.Міняючи позиції, він виробляв до п'яти пострілів прямим наведенням і ховався в зморшках місцевості. оркам – нічого варити. Мені сьогодні виповнився якраз 41 рік. Той сміється, а за нами від панцирника прилітає ще три "подарунки " – розповідає чоловік.

ЗСУ, фото: Arsen Fedosenko
ЗСУ, фото: Arsen Fedosenko

Саме тому важливо завжди пам'ятати, що в нас у країні триває війна, і треба якнайбільше й частіше допомагати нашим мужнім воїнам. Вони ризикують життям заради нашого з вами спокою. Кожна склянка кави – завдяки ньому.

Дуже допомагає на фронті гумор.

Воїн ЗСУ. Фото: скрнишот Youtube
Воїн ЗСУ. Фото: скрнишот Youtube

" Якби не гумор, у всього відділення давно б знесло дах від безперервного стресу. У нас тут найгарячіша позиція, і в мій день народження і наступної не менш "насиченої" доби занервували навіть мої найстійкіші хлопці " - підсумував "Паштет".

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що росіяни створили щось, чим можна помити голову, підлоги та комарів відлякати

Раніше повідомлялося, що Херсон уже майже наш, і настав час думати про подальші кроки: експерт назвав напрямок, який буде скоро звільнений

Також, воювати майже нема кому: у мережі показали спустошені вулиці Луганська