Як відомо, вівторок 9 серпня увійде в історію назавжди, адже удари по летовищу в Криму наробили галасу в інформаційному просторі. У Кремлі пообіцяли за це помститися, однак можливостей у них практично не залишилося.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов під час розмови з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним.

Справа в тому, що росіянам вже практично нема чим відповісти Україні на удар по аеродрому в Криму, і тепер вони можуть використовувати ракетні удари.

"Залишається єдиний засіб - завдання ракетного удару. Судячи з останніх ракетних ударів і навіть застосування "Кинджала" по Вінниці, я скажу, що з ракетами теж напружено, мабуть. Тому масованого [удару] не буде, але груповий цілком може бути, удар по кільком цілям" - каже Олег Жданов.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Він також сильно сумнівається щодо того, що російські окупанти наважаться підірвати Запорізьку атомну електростанцію, адже це закінчиться погано для всіх. Через півроку повномасштабної війни вони вже не змінять кардинально ситуацію на фронті, вони не можуть це зробити.

"На сьогоднішній день ми нав'язуємо їм порядок ведення бойових дій на всій лінії фронту", - наголосив експерт.

Олег Жданов, скріншот відео
Олег Жданов, скріншот відео

Удару по Банковій, де сидить президент України, також не буде. Вони по-перше не наважаться це зробити, а по-друге, будівля надійно захищена ще з часів Радянського Союзу. Тепер, зважаючи на все, чекати залишилося недовго, і скоро вся Україна святкуватиме такий бажаний День Перемоги над росією.

Нагадаємо, що американський дипломат розповів, чому Україні важливо повернути Крим найближчим часом .

Раніше повідомлялося, що бойовик із "ДНР" потрапив на церковне свято в полон до ЗСУ, і того ж дня дізнався про загибель сина на війні

Також у США передали для ЗСУ протирадіолокаційні ракети AGM-88 HARM: жодні відбивачі не врятують Кримський міст