Стало відомо, що у фракції "Слуга народу" можуть дозволити виїжджати за кордон усім студентам з України. Вже готується відповідний документ.

Про це повідомила народний депутат Юлія Гришина на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook , де регулярно висловлюється на актуальні теми.

Справа в тому, що, за її словами, зараз політична сила "Слуга народу" готує документ дозволу, який може дозволити виїжджати з країни всім студентам, а не тільки іноземних навчальних закладів.

У своїй заяві вона закликала колег підтримати цю ініціативу, яку зрештою має схвалити прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це найшвидший варіант вирішення питання. Підтримка є. Домовилися найближчим часом провести робочу нараду з військовим керівництвом країни для обговорення цих питань та ухвалення рішення", - йдеться у повідомленні під постом. Для цього потрібно ухвалити законопроект під номером 7484.

Нагадаємо, що через цинічний напад росіян на Україну в країні було введено військовий стан. Це забороняє чоловікам призовного віку (18-60 років) залишати територію країни.

Студенти. Фото: скрін youtube
Студенти. Фото: скрін youtube

24 червня у Верховній Раді зареєстровано законопроект про внесення змін до законів "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" та "Про порядок виїзду та в'їзду в Україну громадян України" (№7484).

Є й винятки. Наприклад, покидати територію країни можуть батьки трьох і більше дітей віком до 18 років, батьки-одиначки, люди з інвалідністю, а також якщо ви непридатні до військової служби за станом здоров'я.

Кордон, фото: скріншот з відео
Кордон, фото: скріншот з відео

Яким буде рішення нашого уряду – дізнаємось зовсім скоро.

Нагадаємо, що росіяни створили щось, чим можна помити голову, підлоги та комарів відлякати

Раніше повідомлялося, що Херсон уже майже наш, і настав час думати про подальші кроки: експерт назвав напрямок, який буде скоро звільнений

Також, воювати майже нема кому: у мережі показали спустошені вулиці Луганська