Відома українська телеведуча журналістка із закритого телеканалу "Україна" періодично ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать близько 7 тисяч людей.

Зараз вона показала, як "добре" працює "імпортозаміщення" у рашистів, яким вони не втомлюються щодня хвалитися, заплющуючи очі на відхід іноземних компаній з російського ринку.

Змагання з гумовими ляльками у росії, фото kp.ru
Змагання з гумовими ляльками у росії, фото kp.ru

"Шкода, що замість Бояришнику пити не можна. Рідина, якою можна і голову помити, і комах відлякати, і ганчірки випрати", - пише вона.

І це не прикол – це реальність у країні-агресорі. Пляшечка невідомого вмісту називається "Дачне". Виробник пише, що це має 7 функцій. Навіть самі росіяни шоковані подібним - це і крем-мило, і шампунь, і гель для душу, і засіб для миття посуду, підлог і прання ганчір'я. Але! Останнє – відлякування комах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Імпортозаміщення, скріншот: Instagram
Імпортозаміщення, скріншот: Instagram

"На більше і краще не заслуговують", "Жах який", "Ще б якогось інсектициду не завадило", - пишуть користувачі в коментарях.

Хлопець за кадром не стримав сміх, запитавши, чи буде його друг мити цим вмістом голову.

Нагадаємо, ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник оголосив про нові поліпшення у квазіреспублікі: завиють від "свободи"

Як повідомляв "Знай.uа", пропагандист Соловйов вказав на єдине, що можуть безкарно робити раби-росіяни

Знай.ua писав, поки живий владимир путін зім'яв папірець і поскаржився на санкції, все-таки шкодять економіці Росії: "Пішли вони подалі"