Стало відомо, що в Європейському Союзі розглядають варіант того, щоб знову ввести санкції проти Туреччини. Причиною цього може стати близька співпраця з Росією.

Про це повідомляє британське видання Financial Times.

Як відомо, Туреччина від початку повномасштабного вторгнення підтримує Україну, і бажає, щоб війна якнайшвидше закінчилася. При цьому навіть після 24 лютого вони продовжують співпрацю з путіним, і навіть не вводять санкції. Саме за це вони можуть поплатитись найближчим часом.

путін і Ердоган, фото: скріншот з відео
путін і Ердоган, фото: скріншот з відео

Офіційних переговорів поки що не відбулося, проте джерела зазначають, що офіційну Анкару планують покарати кількома способами. Наприклад, натиснути на західні компанії, щоби вони пішли з турецького ринку.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Такий "збалансований нейтралітет" ще нікому не допомагав, і співпраця з країною-агресором тут зайва. Така позиція Ердогана будь-якої миті може стати «вікном можливостей» щодо обходу санкцій, а цього не можна в жодному разі допустити.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що за останні кілька тижнів російський та турецький лідери вже кілька разів проводили переговори і домовилися зробити це знову найближчим часом. До речі, Ердоган навіть запропонував востаннє путіну організувати зустріч із Володимиром Зеленським, але поки що він не хоче на це йти, адже знає, що не правий у цій ситуації.

Туреччина, фото: скріншот з відео
Туреччина, фото: скріншот з відео

Віримо, що країна зрозуміє, і вибере правильну позицію, яка буде побудована на повній ізоляції Росії. Інакше цю війну не закінчити.

Володимир Путін та Раджеп Ердоган
Володимир Путін та Раджеп Ердоган

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили двох його побратимів та отримали розплату миттєво: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього

Також російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню .