У селі під Києвом пов'язали групу осіб, які, імовірно займалися диверсійною роботою, частина затриманих намагалася втекти лісом, але врешті решт були спіймані поліцією за допомогою місцевих мешканців.

У селі Ясногородка Макарівського району на Київщині затримали велику групу диверсантів. Декілька чоловіків спробували втекти, але також були затримані. Про це повідомляє телеграм-канал Київ Info.

За інформацією джерел, у Ясногородці затримали людей, ще двоє зникли в лісі, але пізніше їх теж упіймали. 6 серпня затримали та передали Службі безпеки України дванадцять диверсантів. Офіційних даних про затримання наразі немає.

Затримані, імовірні дрг. Фото: скриншот Telegram
Затримані, імовірні дрг. Фото: скриншот Telegram

Раніше, зі слів заступника міністра внутрішніх справ Євгена Єніна стало відомо, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україні спіймали близько сотні ДРГ та 1,6 тисячі ймовірних диверсантів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Урядовець розповів, що впродовж тижня правоохоронці аналізують від 10 до 15 тисяч людей, підозрюваних у диверсійній діяльності.

За словами Євгена Єніна, коригувальники та поплічники диверсантів співпрацюють з окупантами за 5-10 тисяч гривень.

Також Єнін повідомив, що у СБУ проводять затримки підозрілих осіб, які можуть бути причетними до диверсійної діяльності.

Відомо, що голова Миколаївської ОДА пропонує за інформацію про диверсантів 100 доларів., однак, миколаївці без грошей повідомляють про зрадників.

Нагадаємо, ми писали, що міноборони оприлюднило плани ворога, який напрямок буде найгарячішим найближчими днями.

Як повідомляв "Знай.ua" мрія українців №1: військовий експерт назвав зброю, яка зможе знищити Кримський міст.

Також "Знай.ua" інформував, російські окупанти готуються відступати: хочуть залишити за собою випалену землю.