Війна в Україні продовжується, західна зброя допомагає на фронті, проте її все ще дуже мало у порівнянні з тими обіцянками, якими годують Україну західні партнери.

На думку речник командування ЗС ЗСУ Юрія Ігната, Україні потрібні багатоцільові винищувачі, щоб звільнити окуповані території.

Юрій Ігнат. Фото: скриншот YouTube
Юрій Ігнат. Фото: скриншот YouTube

Винищувачі в тандемі з далекобійною артилерією, що постачається міжнародними партнерами, допоможуть закрити небо та розпочати деокупацію. Про це сказав речник командування ЗС ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

"Маючи на озброєнні, під крилами літаків, такі ракети, як протирадіолокаційні, ми могли б потроху знищувати їхню (російську) ППО, та допомогти авіаційною підтримкою у просуванні наших військ та звільненні наших територій", - проаналізував переваги багатоцільових винищувачів Юрій Ігнат.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Повітряні сили України. Фото: скриншот Youtube
Повітряні сили України. Фото: скриншот Youtube

На думку спікера, для деокупації територій та контролю над небом Україні потрібні винищувачі, які б допомогли у боротьбі і в повітрі, і на землі. Українською військовою західною зброєю необхідно знищувати протиповітряну оборону ворога.

З цікавого, факт, що українські пілоти повністю контролюють небо над Україною, а російська авіація не залітала три місяці.

Нагадаємо, ми писали, що бійці ЗСУ влаштували російським окупантам видовищний феєрверк, який став для них останнім.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти готуються відступати: хочуть залишити за собою випалену землю.

Також "Знай.ua" інформував, загроза взяття в облогу Миколаєва: стало відомо про скупчення 25 тисяч російських військ.