Росії-терористці знову жорсткого мстить природа. Тюменську область буквально захопив їдкий дим від палаючих лісів, влада навіть запровадила надзвичайний стан, хоча масштаби катастрофи поки що заперечує.

Матінка-природа карає окупантів за скоєні злочини своїми методами, регулярно випробовуючи на міцність та стійкість російський народ. Цього разу стало відомо про 64 зареєстровані пожежі за добу в Ханти-Мансійському автономному окрузі.

Пожежі в лісах росії, скріншот з відео
Пожежі в лісах росії, скріншот з відео

Вогонь охопив до 83 тисяч гектарів землі, а місцеві жителі скаржаться на погану видимість на дорогах та задушливий дим. Влада заявляє, що поки що вогонь не загрожує населеним пунктам, проте в 22 муніципальних округах введено режим надзвичайної ситуації.

Російські ЗМІ повідомляють, що запах гару відчувається у всіх мікрорайонах, а спецслужби зафіксували перевищення шкідливих речовин у повітрі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Дим від пожеж у лісах росії, скріншот з відео
Дим від пожеж у лісах росії, скріншот з відео

Хоча ситуація досить критична, вони все ж таки переконують місцевих жителів, що все під контролем. Більше того, синоптики прогнозують, що найближчими днями у ХМАО зберігатиметься спекотна погода з температурою повітря +26 +31. І цей факт однозначно спровокує ще більше лісових пожеж.

Нагадаємо, росію знову покарала матінка-природа: Тинду затопило через нескінченні зливи, людей евакуюють, а влада - у розпачі

Як повідомляв Знай.ua, російський Сочі ледь не "сплив" у Чорне море: так природа "мститься" окупантам за Україну

Також портал Знай.ua писав, що на росії град знищило весь урожай, фанатам путіна не допомогли навіть теплиці: "Бог вас благословив за порятунок України"