Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що в Кремлі є група еліт, які разом з президентом РФ приймають рішення й у випадку його відставки або за інших непередбачуваних обставин, змін у політиці держави не відбудеться

Про це він повідомив в інтерв'ю журналісту Валерію Калнишу секретар РНБО Данілов в програмі "Чорна лампа".

Олексій Данилов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Данилов. Фото: скриншот Youtube

Секретар РНБО розповів, що Росія пішла "ва-банк", на його думку, ворог вважає, що він не може програти. Тим більше він зауважив той факт, що ще з радянських часів РФ зібрала багато зброї, яку зараз стягує в Україну. На його думку, Україна переможе, проте це не буде просто.

Також в інтерв'ю, він розповів ведучому, що навіть відставка Путіна або різка зміна влади в Росії не вирішить ситуацію з війною. За словами секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова, до списку "еліт" Росії входить загалом 86 осіб. В РНБО їх умовно об'єднали в проєкт "Мавзолей Путіна".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Навіть у випадку різкої зміни основного представника влади, нікуди не дінеться "колективний Путін". Це зумовлено тим, що за 22 роки диктатури в Кремлі не залишилося тих, кого можна вважати "ліберальними", – сказав Данілов.

Крім того, він зауважив, що в Кремлі знищена російська опозиція та додав:

"В Апараті РНБО є проєкт під умовною назвою "Мавзолей Путіна" – це 86 осіб, які впливають на політику Кремля та Росії. Хто б сьогодні там не прийшов до влади, імовірність того, що це буде не "колективний Путін" – вкрай мала. Що стосується російської опозиції, то вона просто знищена"

Нагадаємо, тисячі зруйнованих життів через амбіції диктатора Путіна: росіяни атакували цивільні об'єкти у 60 разів частіше, ніж військові

Раніше повідомлялося, що Олександр Старух пообіцяв звільнити Запорізьку область за короткий термін, ЗСУ вже почали готуватися .

Також, на Херсонщині завдяки HIMARS окупанти перетворилися на пил — їхали атакувати Миколаїв