У разі "заморожування" війни з росією частина України перетвориться на нову КНДР з мільйонами заручників. Такою думкою поділився радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк на своїй сторінці у соцмережі Twitter.

Михайло Подоляк вкотре нагадав світові, що на окупованих територіях України російські окупанти влаштовують справжнє пекло для мирного населення. Активно практикуються фільтраційні табори, тортури та арешти неугодних. Люди існують не маючи жодних прав та свободи.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Радник голови ОПУ наголосив, що якщо дозволити росії "заморозити" війну, то всі зайняті нею території України перетворяться на нову версію так званої Північної Кореї, де люди будуть простими заручниками.

Подоляк зазначив, що не можна кидати все на самоплив і світ має ще активніше допомагати Україні, надавати зброю, щоби українці не жили під гнітом Кремля.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Михаил Подоляк. Фото: скрін youtube
Михаил Подоляк. Фото: скрін youtube

"Як виглядає ru-окупація півдня України? Фільтраційні концтабори. Масові арешти й тортури. Обмежена видача продуктів. Тотальний контроль. Жодних прав і свобод. "Заморозити" війну – це отримати нову КНДР з мільйонами заручників. Україні потрібна зброя, маємо негайно звільнити людей", – зазначив Михайло Подоляк.

Раніше Знай повідомляв, Михайло Подоляк розповів про мирні переговори з росією: рашисти будуть розлючені від такого розкладу.

Також ми інформували, що російські окупанти можуть залишитися без нагород від Кремля через великі втрати, відберуть навіть старі.

Крім того, ми писали, на росії батьки загиблого окупанта сваряться за гробові: ганьбляться і вирішують, хто гідний.