Російські окупанти здобули премію Дарвіна за видовищну самоліквідацію на полі бою. Фіаско "другої" армії світу показало 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців у своєму telegram-каналі.

Російські окупанти щодня доводять, що не мають честі, і чесне ведення війни це не про них. Втім, карма рано чи пізно завжди осягає своїх "героїв".

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Так цього разу загарбники вирішили піти на хитрість, щоб прорвати захист ЗСУ. Вони набили камаз вибухівкою і хотіли запустити у бік українських захисників, проте попередньо навіть не замислилися перевірити шлях. На щастя, вантажівка в перші секунди шляху, наїхала на міну. Воїни ЗСУ побачили чудовий салют, а російські окупанти вкотре отримали премію Дарвіна.

Фіаско окупантів. Фото: скрін telegram
Фіаско окупантів. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Рашисти хотіли взяти позиції ЗСУ. Для цього навіть вдалися до військової хитрощі – створили камаз-камікадзе. Автомобіль із вибухівкою хотіли пустити у бік окопів Захисників України. Але перевірити її шлях, який апріорі міг бути лише один, вони не додумалися – тому протитанкова міна внесла свої корективи", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни вбили двох його побратимів та отримали розплату миттєво: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього.

Також наш портал інформував, що російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню: "Проводять стрілянини".

Крім того, ми писали, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".