Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив висловитися в черговий раз щодо повторного наступу з боку Білорусі. Чи є привід для переживання.

Про це він повідомив у черговій розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним. Майже шість місяців вони регулярно збираються і обговорюють ситуацію на фронті.

За словами співробітника Офісу президента України, з Білорусі нашій країні нічого не загрожує, можна не перейматися. Але це може змінитися будь-якої миті.

"Немає з боку Білорусі жодної загрози - ні зараз, ні в перспективі. Який наступ, якщо за результатами мобілізаційних навчань 90% не дійшли, а до 10% не додзвонилися", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сподіваємось, що так і буде. Росіянам не вигідно відкривати ще один фронт, оскільки вони не можуть впоратися з існуючими. Їм доводиться відступати з багатьох територій, і зараз триває перегрупування військ через страх контрнаступу в Херсонській області.

Алексей Арестович, фото: Instagram
Алексей Арестович, фото: Instagram

До речі, про Білорусь. Соціальні мережі Олексія Арестовича були визнані екстремістськими у Білорусі. Суд Ленінського району міста Могильов 27 липня ухвалив рішення про визнання екстремістськими Youtube-каналу Alexey Arestovych, а також всі його офіційні облікові записи в соціальних мережах.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Є і не дуже добрі новини з фронту. Російські окупанти вже отримали безпілотники від Ірану, і незабаром розпочнуть їхнє використання.

"46 штук надійшло їх. За деякими даними, вже відзначили їх застосування, скажімо так. Якусь частину своїх завдань вони можуть вирішити, тому що в цій війні і дитячі квадрокоптери вирішують завдання з саморобними захопленнями та киданням гранат" - підсумував Олексій Арестович.

Нагадаємо, що Кремль наказав "кадировцям" стріляти в спини солдатів, щоб не допустити відступу на Херсонщині .

Раніше повідомлялося, що партизани на Луганщині підстрелили "народного мера із заступницею" і канули у воду: окупанти досі шукають "сліди"

Також, росіяни планують повторити сценарій 24 лютого наступом на 3 напрямках, але це лише провокація - Олег Жданов