Стало відомо про те, що Росія розпочала проти України свій новий етап наступу. Більше уваги вони приділили інформаційній боротьбі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в Telegram-каналі Координаційного штабу з питань відносин із військовополоненими.

Наразі розпочинається новий етап спеціальних інформаційних операцій проти України, який розв'язала Росія. Їхня мета - посіяти панічні настрої серед населення.

Вони масово розповсюджують фейки, якими хочуть похитнути становище України не лише у світі, а й усередині країни. Наприклад, навіть якщо взяти теракт у Оленівці. Ворог знаходить приводи для того, щоби постійно залякувати населення країни. Перед ними у Кремлі поставили завдання дестабілізувати та деморалізувати українське суспільство.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Агресор поширює недостовірну інформацію і намагається маніпулювати суспільством, підштовхнути до дій, які можуть дестабілізувати країну в період війни. Координаційний штаб по поводженню з військовополоненими закликає дотримуватись інформаційної гігієни" - йдеться у повідомленні під постом.

Колонія в Оленівці. Фото: скрін youtube
Колонія в Оленівці. Фото: скрін youtube

Зараз Україна робить все можливе для того, щоб повернути назад усіх українських полонених, а також знайти безвісти зниклих людей, яких російські окупанти також могли викрасти, або ж зовсім убити. Сподіваємося, що незабаром вони знову побачать свої сім'ї, і обіймуть дітей. Це те, за що ми боремося майже шість місяців.

Українці у супермаркеті, фото: Знай.ua
Українці у супермаркеті, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що світові лідери розпочали найнапруженішу боротьбу з часів холодної війни: Африці потрібно вибрати між Заходом та Росії.

Раніше повідомлялося, що День Незалежності 2022: астролог повідала, до чого готуватися українцям і хто у найбільшій небезпеці

Також військовий експерт прокоментував нові удари окупантів з Білорусі та дефіцит тактичних ракет.