Рашисти в окупованому Біловодську проводили операцію по розшуку партизанів, які обстріляли авто з "народним мером та його заступницею"але не знайшли.

Щодо ситуації на фронті, то, за словами Сергія Гайдая, голови ОДА Луганської області, бої точаться зараз за два населених пункти, це Білогорівка та Верхньокам'янка продовжують тримати оборону вже декілька тижнів.

Сергій Гайдай. Фото: скриншот Telegram
Сергій Гайдай. Фото: скриншот Telegram

Армія орків на Луганщині вже виснажена і перегруповується, просування в них немає, адже Луганщина тримається вже три з половиною місяці. Плюс до того, в ЗСУ з'явилася зброя, славетні HIMARS, які чудово відпрацьовують по тилах російської армії. Знищено багато складів з боєкомплектом, та командних пунктів.

Щодо роботи партизанів, то днями "добрі люди" обстріляли авто з тамтешньою окупаційною владою, в машині знаходився так званий мер та його заступниця, які одразу після обстрілу автівкиопинилися у лікарні. Обидва колаборанти дістали поранень. Окупанти приховують який стан їхнього здоров'я. Орки одразу розпочали пошуки "добрих людей", проте безрезультатно.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Партизани тримають в напрузі окупантів на загарбаних територіях, ніколи не знаєш, коли і як зустрінеш "добрих людей".

Нагадаємо, ми писали, що ексканцлер Німеччини Шредер знову довів вірність скаженому диктатору.

Як повідомляв "Знай.ua" воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком.

Також "Знай.ua" інформував, що харків'яни готуються зустрічати новий наступ російських окупантів з усіма "почестями".