Стало відомо, що російським військам не вдасться знову дійти до Київської області, як це було в перші дні повномасштабної війни.

Таку думку озвучив командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв, і публікацію опубліковано на сторінці відомства в соціальній мережі Facebook .

Генерал-лейтенант відвідав одні з найголовніших позицій українських військових у Київській області та переконався, що підготовку до оборони виконано на найвищому рівні. Росіяни не зможуть пройти.

"Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку і, вивчивши цей досвід, передбачили і наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша ймовірність настання ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневої поразки, яка передбачає поразка противника на далеких підступах і в глибині його бойових порядків" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тероборона. Фото: YouTube
Тероборона. Фото: YouTube

Українське населення відчуло на собі у лютому-березні весь час ворожої окупації, тому підтримують у всьому Збройні сили України та всі інші наші військові формування. Саме тому Сергій Наєв упевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде, і для цього буде зроблено все, що від них залежить.

Сподіваємося, що так і буде насправді і зовсім скоро від російських окупантів буде звільнено всі інші українські області, а українці в цьому допоможуть ЗСУ.

Буча, фото: скріншот з відео
Буча, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що на Росії безногого "визволителя" битої відігнали від автобуса під дружній регіт у салоні

Раніше повідомлялося, що терор у Торецьку: росіяни обстріляли автобусну зупинку, купа загиблих та постраждалі діти

Також, ворог хотів зайняти українські позиції, натомість посів місце у пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ