Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив знову висловитися щодо мирних переговорів з росією. Це можливо, але тільки за певних умов.

Нова публікація з'явилася на його офіційному обліковому записі в соціальній мережі Twitter , де чоловік регулярно висловлюється про російське вторгнення в Україну.

Мирні переговори України з росією все ж таки відбудуться колись, проте поки що за один стіл сідати ніхто не буде. Спочатку потрібно зміцнити свої позиції на полі бою, а для цього нам потрібне ще більше озброєння від наших західних партнерів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Щоб говорити з Росією, потрібно мати правильну переговорну позицію. Вона містить чотири простих складових: 1. Дальнобійна артилерія, РСЗВ і ATAСMS, щоб знищити російську логістику. 2. ППО/ПРО, щоб захистити міста. 3. Ударні безпілотники - найкращі мисливці. 4. Бронетехніка для контрнаступів” – пише Михайло Подоляк.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

Переговори з росією про мирну угоду не ведуться вже близько чотирьох місяців. Після того, як їхні війська відійшли від Київської області і весь світ побачив наслідки злочинів, було ухвалено рішення не домовлятися ні про що з терористами. Володимир Зеленський зазначав, що «поки росіянам не наб'ють обличчя», вони нічого не зрозуміють, тому активні бої на багатьох напрямках продовжуються. Як тільки будуть відбиті території, що окупанти зайняли після 24 лютого, вже тоді можна буде про щось думати, але поки що зарано.

Переговори в Туреччині
Переговори в Туреччині

У Кремлі, при цьому, хочуть здатися добрими і постійно роблять заяви про початок мирних переговорів, які зриває українська сторона. Ось тільки вони хочуть все вирішити на своїх умовах, а нас такий результат не влаштовує.

Нагадаємо про терор у Торецьку: росіяни обстріляли автобусну зупинку, купа загиблих та постраждалі діти

Раніше повідомлялося, що це вам не ЗСУ – полонений офіцер проситься здавати і "засуджувати" своїх, і путіну дає пораду

Також, Дмитро Кулеба розповів, як вдалося "зламати" Захід на користь України - у поразці Росії не залишилося сумнівів