Стало відомо, що весь цивілізований світ продовжує підтримувати Україну, і засуджувати російську агресію. Цього разу свою позицію висловили у Грузії.

У мережі з'явилася анкета, яку роздають усім громадянам Росії в одному з барів Грузії.

Там вирішили роздавати вхідні візи за наслідками заповненої анкети. Потрібно назвати своє ім'я та прізвище, після чого відповісти на запитання щодо російської агресії не лише в Україні, а й у Грузії.

Анкета бару в Грузії, фото: вільне джерело
Анкета бару в Грузії, фото: вільне джерело

Потрібно прийняти, що путін є диктатором, і ви в жодному разі не голосували за цього терориста.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я засуджую російську агресію в Україні. Крим - це Україна, як і інші спірні території. Абхазія та Цхінвальський регіони є Грузією. 20% території Грузії окуповано росією. Мені подобається фраза "Російський корабель, йди на**й". Слава Україні" - йдеться у цій анкеті. Біля кожного пункту потрібно поставити галочку.

При цьому керівництво закладу відзначило, що вони є досить доброзичливим і терпимим місцем, а візова політика була введена через делікатну політичну ситуацію та ряд "поганих" росіян, які поводилися вкрай погано в барі.

У Грузії почались масові протести, фото з выльних джерел
У Грузії почались масові протести, фото з выльних джерел

Там з'явився ще й загальний кодекс поведінки. У країні хочуть позбутися всього російського. Громадянам країни-агресора треба пам'ятати, що вони в чужій країні, і мають ухвалювати всі закони та правила. Наприклад, з персоналом попросили спілкуватися виключно грузинською чи англійською, або ж запитати про співробітника, чи розмовляє він російською. До речі, бувають і такі, що хочуть заплатити в рублях.

Протести у Тбілісі, скріншот із відео Reuters
Протести у Тбілісі, скріншот із відео Reuters

Як багато громадян Росії зважилися пройти цей тест - невідомо, проте щось підказує, що це їм не сподобається, адже у них імперські амбіції, і вони вважають, що всі зобов'язані знати російську.

Нагадаємо, що ворог хотів зайняти українські позиції, натомість посів місце у пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ювелірна робота ЗСУ на Херсонському напрямку зробила росіян уразливими: залишилися без залізничного сполучення до Криму

Також, путін вже не той? Кирило Буданов розповів, чи справді росією керують двійники диктатора