Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив висловитися щодо справжнього задуму окупантських військ. Намагалися перехитрити всіх, але знову нічого не вийшло.

Про це він розповів під час своєї чергової розмови з російським правозахисником та журналістом Марком Фейгіним, який регулярно публікує ролики на тему вторгнення росіян до України.

На думку Олексія Арестовича, мета всіх наступів росіян у Донецькій та Луганській областях полягає в тому, щоб змусити Україну скинути всі свої резерви саме на ці напрямки, але при цьому розпочати наступ у південних областях.

Вони хочуть, щоб ЗСУ віддалилися від місць, де планується чергова провокація, та великий наступ. Але це не визначить ні долю, ні хід війни, і сподіваємося, що плани окупантів вкотре будуть зламані.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Щодо загальної ситуації, то всі героїчні наступи, які всі за раз ламанулися на Донецький і Луганський фронт, - це ніщо інше, як завдання змусити нас перекидати туди резерви, щоб ми не перекидали їх на напрямки справжньої небезпеки, де планується масштабний наступ" , – пояснив радник глави Офісу президента.

Олексій Арестович. Фото: скрін youtube
Олексій Арестович. Фото: скрін youtube

Усі найзапекліші бої найближчим часом відбуватимуться у південних областях України. Противник уже почав перекидати туди величезну кількість своїх військ, і незабаром розпочнуться бої. Вони знатно злякалися, що українські захисники почали звільняти Херсонську область.

"А Харківська, а тим більше Донецька Луганська – це завдання забезпечувати військовий тиск, щоб ми змушені були тримати там частину сил і засобів, особливо артилерійського угруповання, перекидати резерви, не відволікатися на південь, де маємо розвернутися основні події протягом тижня. Ось такий стратегічний задум", – додав Олексій Арестович.

Нагадаємо, тисячі зруйнованих життів через амбіції диктатора путіна: росіяни атакували цивільні об'єкти у 60 разів частіше, ніж військові

Раніше повідомлялося, що Олександр Старух пообіцяв звільнити Запорізьку область за короткий термін, ЗСУ вже почали готуватися

Також, на Херсонщині завдяки HIMARS окупанти перетворилися на пил — їхали атакувати Миколаїв