Колони військової техніки почали прибувати з китайської провінції Фузцянь. Їх перекидають у бік Тайваню. Третя світова ще ніколи була так близько.

Про це свідчать відеоролики, які публікуються користувачами у мережі.

Там величезні колони військової техніки їдуть у бік Тайваню, що викликає величезні побоювання щодо початку нового конфлікту. При цьому олії у вогонь підливають той факт, що всі цивільні рейси в південних регіонах Китаю були скасовані. Невже Китай справді зважиться на протистояння.

Цілком можливо ще те, що Китай вирішив взяти приклад з росії, і просто хвалиться зброєю, тим самим створюючи напругу в усьому світі, і сподіваємося це дійсно просто провокацiя.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скасовані рейси, фото: скріншот
Скасовані рейси, фото: скріншот

Нещодавно також чотири літаки Китаю увійшли до зони ППО Тайваню, що є ще однією прямою провокацією. Йшлося про винищувачів китайського виробництва, які називаються Shenyang J-16.

Скасовані рейси, фото: скріншот
Скасовані рейси, фото: скріншот

Нагадаємо, що конфлікт почався ще 1958 року, коли ртилерія Народно-визвольної армії Китаю почала обстріл острова Цзіньмень. У відповідь на це солдати Тайваню відкрили вогонь у відповідь.

Також подібна напруга між державами вже спостерігалася в 1995-1996 роках, проте тоді вони не були такі близькі до повномасштабного протистояння.

Тайванська армія, фото: скріншот з відео
Тайванська армія, фото: скріншот з відео

Для України нова війна може вкрай погано вплинути, оскільки США підтримують Тайвань, і можуть у такому разі обмежити допомогу для нас.

Армія Китаю, фото: скріншот із відео
Армія Китаю, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що криворукі загарбники намагаються "підлатати" Антонівський міст, але все марно

Раніше повідомлялося, що на Росії вигадали нову мету "спецоперації": вже не "визволителі"

Також Польща посилить міць ЗСУ, надавши чергову партію бойової техніки: окупантам приготуватися