Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив знову зробити жорстку заяву. Проте більшою мірою воно стосувалося не росії, а наших міжнародних партнерів.

Новий пост розміщений на його офіційному акаунті в соціальній мережі Twitter , де він регулярно висловлюється щодо російської агресії.

Цього разу чоловік закликав західних партнерів серйозніше поставитися до цього конфлікту, кінця якого не видно. Для цього потрібно більше обмежень для Росії, яка і почала цей конфлікт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Відмова країн Заходу негайно запроваджувати анонсовану заборону на страхування перевезень російської нафти, як і зволікання з визнанням Росії країною-терористом – зелене світло для Кремля, щоб продовжувати вбивства та терор", - обурився Михайло Подоляк.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

Варто зазначити, що проти Росії було введено вже шість пакетів санкцій, і нещодавно посли Євросоюзу затвердили ще й сьомий. Все це потрібно для того, щоб обмежити агресію росіян, і зробити країну вразливішою. Можливо, таким чином вони перестануть нападати на тих, хто їм не подобається, і вбивати мирне населення.

При цьому поки що цього ще недостатньо, тому що вони продовжують обстрілювати мирні міста, і не сильно відчувають усі ці санкції. У зв'язку з цим Михайло Подоляк і вирішив звернутись із критикою до міжнародних партнерів, адже вони можуть робити набагато більше, ніж зараз. Сподіваємося, що найближчим часом це зміниться і в Україні знову настане світ.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що росіяни бояться контратак ЗСУ та марно накопичують сили біля Херсона — немає ні людей, ні танків

Раніше повідомлялося, що тисячі зруйнованих життів через амбіції диктатора путіна: росіяни атакували цивільні об'єкти у 60 разів частіше, ніж військові

Також Олександр Старух пообіцяв звільнити Запорізьку область у короткі терміни, ЗСУ вже почали готуватися .