Російський флот незабаром отримає ядерні ракети зі швидкістю польоту 12 тис. км/год.

Путін похизувався озброєнням на свої кораблі гіперзвуковими ядерними боєголовками. Свою заяву кремлівський диктатор випустив під час виступу щодо дня вмс рф. Про це пише видання Mirror.

Запуск ракети. Фото: скриншот Youtube
Запуск ракети. Фото: скриншот Youtube

Очільник Кремля заявив, що підписав нову доктрину ВМС, деталі якої не опубліковані, і рекламував гіперзвукові крилаті ракети "Циркон" як унікальні у світі. Кривавий диктатор прямо Україну не називав, однак заявив, що фрегат "Адмірал Горшков" першим заступить на бойове чергування з цією грізною зброєю на борту.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Військова доктрина путіна також передбачає "всебічне зміцнення геополітичних позицій росії" у Чорному та Азовському морях.

"Постачання цих ракет збройним силам Росії почнеться в найближчі місяці", - сказав путін.

Варто зазначити, що за останній рік Росія провела безліч випробувальних пусків "Циркона" з кораблів та підводних човнів. За такої швидкості "Циркон" може досягти Лондона приблизно за 5 хвилин, йдеться у повідомленні.

Запуск ракети. Фото: скриншот Youtube
Запуск ракети. Фото: скриншот Youtube

Також стало відомо, що у новій військово-морській доктрині, в якій США назвав головним суперником Росії, путін виклав глобальні морські амбіції рф щодо Арктики та Чорного моря.

Доктрину та сам виступ путіна вже прокоментував радник глави Офісу Президента, Михайло Подоляк. ВІн зазначив, "країна, яка боїться провести парад у Чорному морі, оголошує курс на панування у Світовому океані. Може, краще відразу брати курс на "звільнення Атлантиди"?"

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що окупанти колонами тікають з Запорізької області, ЗСУ "підсмажили" добряче.

Як повідомляв "Знай.ua" Польща посилить міць ЗСУ, надавши чергову партію бойової техніки: окупантам приготуватися.

Також "Знай.ua" інформував, Пентагон задоволений, як Україна використовує надану зброю та готує новий пакет військової допомоги.