Як стало відомо, внаслідок ракетного обстрілу Миколаєва із системи залпового вогню "Смерч" були пошкоджені чотири багатоквартирні будинки міста, на жаль одна жінка загинула у власній квартирі

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Про це повідомив спікер оперативного командування ОК "Південь" Владислав Назаров на офіційній сторінці в соціальні мережі Facebook.
Противник подовжує обстріли Дніпровщини, а саме по правому берегу Дніпра.

"Зокрема по Нікополю й Червоногригорівці випущено по 40 реактивних снарядів. В Нікополі знищений один приватний будинок, ще 15 пошкоджено разом з господарчими спорудами. Виведено з ладу електромережу. Є руйнування на двох місцевих підприємствах. На одному з них спалахнула пожежа. Рятувальні служби спрацювали оперативно. Попередньо, люди не постраждали.", - сказав він.

Він також повідомив, що вночі українські війська знищили ворожі запаси боєприпасів та пально-мастильних матеріалів в Бериславському районі та Новій Каховці.
"Загроза ракетних ударів по Одещині, ракетно-артилерійських обстрілів по інших регіонах в нашій операційній зоні лишається актуальною, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, не нехтуйте укриттями та заходами безпеки.", - сказав Владислав Назаров у зверненні.

Раніше Знай писав, Північна Македонія відправила Україні радянські танки, подаровані Москвою: забезпечили свою поразку ще 22 роки тому.

Також наш портал повідомляв, що Генштаб ЗСУ показав, як насправді відбувається мобілізація на росії: "Держава обманює народ, а той – державу".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, ми писали, російські війська намагалися знову захопити Харків, але лише втратили окуповані землі та людей – типовий день "другої армії світу".