Воїни ЗСУ професійно і із запалом рівняють позиції російських окупантів із землею за допомогою реактивної артилерії. Про один із найефективніших підрозділів розповіли на сторінці Міністерства оборони України у соціальній мережі facebook.

Боєць ЗСУ Володимир та його підрозділ ефектно знищують супротивника на полі бою. Воїни відточили свою майстерність до ідеалу та практично блискавично видають російським окупантам квитки на концерт Кобзона.

Воїн ЗСУ Володимир. Фото: скрін facebook.com/MinistryofDefence.UA
Воїн ЗСУ Володимир. Фото: скрін facebook.com/MinistryofDefence.UA

"Російських окупантів наші захисники "бадьорять" смертоносним вогнем з "Граду". Українські залпи - страта і смерть окупантам, які принесли нестерпний біль Україні та українцям...", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Володимир зізнається, що героєм себе не почуває, а просто виконує свою роботу, тим самим захищаючи свою батьківщину та родину, яка чекає на його повернення додому та перемоги над країною-агресором.

"Я захищаю свою державу та свою сім'ю. Кожен із нас робить все, щоб зупинити та знищити ворогів!", - зазначив воїн.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Верещук оголосила обов'язкову евакуацію: які міста та скільки людей планують вивезти, відмовитись можна письмово.

Також наш портал інформував, що російські окупанти скаржаться на командирів, які знущаються з них заради веселощів.

Крім того, ми писали, Кремль має серйозні проблеми з вербуванням нового "м'яса" для війни в Україні: гинути за копійки ніхто не хоче.