У Росії вже закінчуються охочі їхати вмирати на війну в Україні, оскільки командування не в курсі реальних подій на фронті, а обіцяні виплати одержують не всі. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови російського окупанта, опубліковане Службою зовнішньої розвідки Польщі.

Кремль має великі проблеми з вербуванням нового "м'яса" для війни в Україні. Бойові дії продовжуються лише завдяки машині пропаганди. Багато хто відмовляється підписувати контракти з Міноборони Росії, оскільки навіть на зарплаті військових намагаються заощадити.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Так, у розмові російський окупант розповідає, що у Росії має намір занижувати курс долара, щоб менше платити військовим. Відповідно, як наголошує загарбник, помирати за 52 долари на добу охочих небагато.

Також військовий Росії відзначає, що командування їхньої армії знаходиться в якійсь паралельній реальності і навіть не усвідомлює, як насправді справи на фронті.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Сидить отой у бункері, руками розводить, він же не знає, що тут все сп...но, тут розкрадено, там обмундирування про...но, тут мертві душі служать... Він же цього не знає, йому ж говорять, що все за...сь. А він сидить там, на папірці солдатиків рухає, от і все", - бідкається окупант.

Раніше Знай писав, Північна Македонія відправила Україні радянські танки, подаровані Москвою: забезпечили свою поразку ще 22 роки тому.

Також наш портал повідомляв, що Генштаб ЗСУ показав, як насправді відбувається мобілізація на росії: "Держава обманює народ, а той – державу".

Крім того, ми писали, російські війська намагалися знову захопити Харків, але лише втратили окуповані землі та людей – типовий день "другої армії світу".