Українські артилеристи наводять жах на російських окупантів філігранно відпрацьовуючи за їхніми позиціями. Відео публікує 43 Окрема Артилерійська Бригада імені гетьмана Тараса Трясила на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

За час повномасштабної війни воїни ВСУ неодноразово підтвердили свій професіоналізм та неймовірну ефективність у бою. Кожен підрозділ виконує свої функції на 101%, забезпечуючи тим самим родичів окупантів новими "Ладами", які ті купляють на "похоронні" виплати.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, українські артилеристи показали, як філігранно випалюють позиції російських загарбників. На знятому відео видно, як чітко працює артилерія і які результати дає. Від ворожої техніки залишаються лише уламки, що палають у вогні.

ЗСУ, facebook.com/easternbridgehead
ЗСУ, facebook.com/easternbridgehead

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"У нас найкраща робота - захищати правду, боротися за свою землю, бути частиною найкращих людей, готових віддати життя за свій народ та його майбутнє", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Генеральний штаб ЗСУ показав, як насправді відбувається мобілізація на росії: "Держава обманює народ, а той - держава".

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.