Злочинні дії росіян у війні проти України, які затіяла ця країна на чолі з володимиром путіним, відомі усьому світу, але їм немає кінця краю.

29 липня 2022 року росіяни обстріляли виправну колонію на території "ДНР" в місті Оленівка, куди за декілька днів до цього перевели військовополонених українців, в тому числі і хлопців з "Азовсталі".

В результаті обстрілу росіян звгинуло 40 осіб, ще 75 поранено. Путінські посіпаки зробили це для того, що скинути всю провину на українців. Але непричетність військових України довоить декілька факторів:

  1. Філігранна робота по Антонівському мосту в Херсоні, що доводить високоточність наших ударів.
  2. Переведення військовополонених росіянами в нове місце та розміщення всіх українців в окремій будівлі, в які у відбулось влучення.
  3. Не загинув жодни військовий рф, лише українці.

Обстріл росіянами виправної колонії в Оленівці, де були українці, кадр з відео
Обстріл росіянами виправної колонії в Оленівці, де були українці, кадр з відео

Але це не межа цинічності та бездушності росіян. Окупанти рф примусово депортували 5 600 дітей. Про це повідомила Катерина Павліченко, заступниця міністра внутрішніх справ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"На сьогодні сотні тисяч українців насильницьки депортовані до країни-агресора. Відповідно до даних Нац. бюро, вже ідентифіковано понад 5 600 дітей, які були примусово вивезені до росії. Реальна кількість більша. І сьогодні напрацьовується механізм повернення цих дітей".

Катерина Павліченко додала, що з початку повномасштабного вторгнення поліцією виявлено 12 кримінальних правопорушень, передбачених ст. 149 КК України Торгівля людьми, з них 3 – торгівля дітьми.

Катерина Павліченко, кадр з відео
Катерина Павліченко, кадр з відео

Нагадаємо, що Андрій Білецький оголосив полювання на росіян, що причетні до загибелі полонених "Азовців".

Раніше ми повідмляли, що воїни ЗСУ дали "прикурити" окупантам, здійснивши героїчний маневр у тилу ворога.