У Кремлі дійсно замислювалися про те, щоб змінити владу в Україні. Вони хотіли поставити своїх людей, які б несли російську ідеологію до маси. Українське протистояння виявилося в рази сильнішим.

Про це стало відомо завдяки порталу Reuters , джерела якого мають зв'язки у Кремлі.

Після проведення повномасштабної війни путін хотів поставити в Києві свою владу, щоб згодом перетворити Україну на ще одну Білорусь. При цьому уряд мав проголосити зрадник і сепаратист Олег Царьов.

Олег Царьов
Олег Царьов

Джерела стверджують, що путін був упевнений у провалі ЗСУ, і що захоплення головних українських міст відбудеться вже через кілька днів після початку війни. Саме тому вони й надіслали Олега Царьова до Київської області у березні місяці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"24 лютого на початку вторгнення, Царьов повідомив своїх понад 200 тисяч передплатників у Telegram, що він перетнув контрольовану Києвом територію: "Я в Україні. Київ буде вільний від фашистів". Але Зеленський не капітулював. Будь-які очікування в Москві, що він втече з Києва або домовиться про вигідну Росію договір, незабаром розвіялися" - йдеться у повідомленні видання.

Верховна Рада. Фото: Youtube
Верховна Рада. Фото: Youtube

Вже за кілька тижнів після цього російським військам довелося залишити Київську, Чернігівську та Сумську області, подавши це під соусом, що все йде за планом. Влада українська залишилася на місці, і залишати крісла в уряді ніхто не збирається.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Вже зовсім скоро ми звільнимо всі наші території, а зрадників на кшталт Олега Царьова обов'язково наздожене карма.

Нагадаємо, що недаремно вони криокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників

Раніше повідомлялося, що російське ППО над Херсоном збило окупантський вертоліт, який обстріляв позиції агресора

Також, штатний алкоголік Кремля Олег Царьов вирішив залякати США: Himars по 10 доларів