Українські захисники найближчим часом можуть переломити хід війни на свою користь. Так вважають західні аналітики, інформує Washington Post.

Просування російських окупантів в Україні практично зупинилося, оскільки ЗСУ отримали значну перевагу завдяки новому озброєнню, яке поставили партнери. Експерти вважають, що українські захисники можуть переламати хід війни і явно не на користь Росії.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Аналітики наголошують, що російські окупанти не досягли жодних значних територіальних досягнень після того, як ЗСУ відступили від Лисичанська. Спочатку в Кремлі пояснювали це "оперативною паузою", але навіть після закінчення інтенсивність нападів окупантів особливо не змінилася.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На думку західних експертів, російські окупанти близькі до того, щоб вичерпати наступальний потенціал і втратити можливість захоплювати нові території. ЗСУ з новою західною зброєю роблять все, щоб виснажити загарбників, яким незабаром, як зазначають аналітики, доведеться змиритися з нездатністю захопити весь Донбас.

Раніше інформаційний портал «Знай» повідомляв, не дарма вони кріокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.