Російські окупанти переодяглися у форму ЗСУ, щоб обманом прорвати оборону українських захисників на Донеччині. Про це йдеться в оперативному зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Російським окупантам не в новинку порушувати звичаї ведення війни, тому сказати, що вони пробили чергове дно, дуже складно. Так, загарбники, сподіваючись перехитрити українських захисників, переодяглися у форму ЗСУ з білими пов'язками та пішли на штурм у районі селища Піски Донецької області.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Порушуючи звичаї війни та з метою введення в оману, під час штурму в районі населеного пункту Піски російські окупанти використовували польову форму Збройних сил України з білими пов'язками на руках та ногах", - повідомили у Генштабі.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також у Генеральному штабі повідомили, що воїни ЗСУ відобразили спроби настання окупантів на Бахмутському та Слов'янському напрямках. У районах Берестового та Нагірного ворог зазнав втрат і відступив.

Раніше інформаційний портал «Знай» повідомляв, не дарма вони кріокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.