Піп Московського патріархату накинувся з хрестом на священника Православної церкви України та спробував його побити через критику на адресу "московських попів". Відео бійки зняли очевидці та опублікували у соцмережах.

Конфліктна ситуація між представником УПЦ МП та священнослужителем ПЦУ сталася у селі Яланець на Вінниччині під час церемонії прощання з українським воїном, який загинув, захищаючи країну від російських загарбників.

Бійка священиків. Фото: скрін youtube
Бійка священиків. Фото: скрін youtube

Так, під час похорону протоієрей Михайло Василюк розкритикував "московських попів", які підтримують режим путіна та відповідно військові злочини щодо українського народу.

Промова священника не сподобалася попу місцевої церкви так званого Московського патріархату, який не придумав нічого, крім як накинутися на свого опонента з хрестом і спробувати побити його.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Бійка священиків. Фото: скрін youtube
Бійка священиків. Фото: скрін youtube

У конфлікт довелося втрутитись військовослужбовцям, які були присутні на церемонії прощання з воїном ЗСУ.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, не дарма вони кріокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.