Всі порушники комендантської години тепер будуть під особливим прицілом військкоматів. При необхідності, їх закличуть у першому випадку.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю першого заступника міністра внутрішніх справ Євгена Єніна для порталу "Телеграф".

Останнім часом все більше з'явилося тих, хто вирішує порушити комендантську годину. У літню пору всі хочуть гуляти в нічний час року, однак, воєнний стан не дозволяє цього робити. Незважаючи на все це, вони все ж таки хочуть обійти закон, і влаштовують нічні рандеву.

Євген Єнін
Євген Єнін

Саме таких громадян і розглядатимуть насамперед військові комісари, за потреби призвати до Збройних сил України.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Поліція, фото: вільне джерело
Поліція, фото: вільне джерело

Ми активно допомагаємо центрам комплектування ЗСУ поповнювати резерв. Це саме на таку категорію людей військові комісари подивляться насамперед", - зазначив Євген Єнін.

Адмінпостанови для порушників, скріншот: Олексій Білошицький / Facebook
Адмінпостанови для порушників, скріншот: Олексій Білошицький / Facebook

Значна частина українців пішла добровільно на фронт у перші тижні війни, хоча могли уникнути цього, та не бути у першій черзі мобілізації. Вони захищають наш з вами спокій, поки комусь не терпиться вийти на вулицю вночі, і цим порушити закон. Це вкрай несправедливо виходить.

Саме тому, найімовірніше, всі такі громадяни при необхідності будуть відправлені на навчання, а потім на фронт, де захищатимуть нас з вами.

Нагадаємо, що президент Польщі Анджей Дуда про основне завдання перед українцями та готовність допомагати

Раніше повідомлялося, що на Росії закінчилися бажаючі "брати Київ за три дні" - контрактники відмовляються перетворюватися на "гарматне м'ясо"

Також у Великій Британії анонсували "сюрприз" для бункерного диктатора: бажання бомбити Україну скоро зникне.