Війна продовжується, але сили противника виснажуються за допомогою роботи ЗСУ. Військові контррозвідники СБУ знищили ударним дроном російський Т-72 і 15 загарбників, коли ті знаходилися в танку. Їх розірвало разом з бронетехнікою.

Ворог, який лишився живий вирішив розповісти цю епічну історію своїм мамі, яка не надто й хотіла його слухати, адже він натякав, що війна це не так вже й круто. Розмову перехопили співробітники СБУ.

Дрон ЗСУ скидає снаряд в танк противника. Фото: скриншот Telegram
Дрон ЗСУ скидає снаряд в танк противника. Фото: скриншот Telegram

Очевидець вирішив розповісти матері про цю подію та деталі останніх хвилин життя росіян. Він в шоці від побаченого, а мати ніяк не може зрозуміти, що трапилося.

Мамо, сьогодні у нас таке шапіто було! О другій годині ночі 15 "двохсотих". Бо вони на танку дивились усі кіно. Коротше, у башню скинули, бл*, дроном! Дроном, мамо, дроном, це п*здец! Просто підлетіли, скинули боєприпас та його розірвало. Ми сьогодні кістки збирали. росіянин зізнається матері.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дрон ЗСУ скидає снаряд в танк противника. Фото: скриншот Telegram
Дрон ЗСУ скидає снаряд в танк противника. Фото: скриншот Telegram

Солдат скаржиться, що вони отримують п*зди, і ну його цю війну. Син радить матері відмовити батька йти на війну, бо тут не медом намащено. Мама швиденько прощається, та засмучена завершує розмову.

Нагадаємо, ми писали, що у Пентагоні заявили, що російські окупанти панічно бояться HIMARS і безуспішно намагаються їм протидіяти.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти грабують в Україні пасіки, щоб продати мед та купити безпілотники.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти в шоці від роботи ЗСУ та скаржаться на серйозні втрати.