Природа всіма силами пручається тим звірствам росіян, які вони творять на території суверенної України, куди вояки путіна прийшли з війною.

А цивільне населення здебільшого підтримує свого диктатора і злісно впивається смертям. Але природа показує мешканцям "запорєбріка", що так чинити не варто.

Спочатку на врожай у них налетіла сарана. Це сталося невдовзі після новин про те, що окупанти спалюють пшеницю на українських полях. Потім Чорне Море біля берегів Анапи забарвилося червоним, показуючи кров убитих невинних українців.

Чорне море в Анапі стало червоним
Чорне море в Анапі стало червоним

Нині ж, у середині літа, природа знову залишила росіян без їжі, адже на землях диктатора путіна випав град. Він покрив землю товстим шаром та знищив урожай.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Град на росії, фото із соцмереж
Град на росії, фото із соцмереж

Погода покарала росіян одразу у кількох регіонах. У Воронезькій та Липецькій областях пройшли грози з найсильнішим градом. У Воронезькій області град супроводжувався поривами вітру та сильним дощем. Коли стихія минула, мешканці низки районів на північному заході області виявили, що їхні грядки та поля нещадно побиті льодяниками. Зіпсовані виявилися не тільки ніжні кабачки, огірки, томати, але навіть така стійка рослина, як кукурудза. Не допомогли й плівкові теплиці – градини розміром із перепелине яйце пробивали плівку.

Град на росії, фото із соцмереж
Град на росії, фото із соцмереж

Не пощастило й Липецькій області – там за день випала третина місячної норми опадів. У розпал зливи мешканці області могли спостерігати таке явище, як градові річки: вулицями котяться потоки зливової води з крижинами із спресованого граду. Рівень крижаних опадів у деяких районах сягав 30 сантиметрів.

@aquaherz

Дождь с градом в Липецке, Россия, 18.07.22. Вся информация взята из открытых источников в интернете. Rain with hail in Lipetsk, Russia, 07/18/22. All information is taken from open sources on the Internet. #rain #hail #downpour #downpours #torrentialrains #torrentialrain #flood #rains #lipetsk #russia #floods#дождь #град #ливень #ливни #проливныедожди #проливнойдождь #наводнение #потоп #дожди #липецк #россия #наводнения

♬ оригінальний звук - user7258537042515

А от у Куюргазинському районі Башкирії навіть запровадили режим надзвичайної ситуації через сильний град. Великий дощ та град призвели до загибелі посівів.

@tatyanajankauskene

#буйствостихии#град

♬ Slezy Voda - Infiniti

@nadezda_v_1981

#летнийТикТок И это НЕ ШУТКА😖😖😖июль 2022

♬ Урожай - группа Экспресс

Українці коментують такі відео з росії:

"Ми за вас раді", "Одне сумно, чого там мало граду випало?", "Це Бог вас благословив за порятунок України", "Скабєєва сказала, що в росії врожай бомба", "Карму ще ніхто не скасовував", "Це все Америка", "То наше зерно з неба падає, а за наші сльози ще й каміння з неба сипатиметься!"...

Нагадаємо, небесна кара: в росії навала сарани, яка масово поїдає поля.

Раніше ми повідомляли, що після нападу сарани на врожай берега росії омила кривава вода: "Думали просто так спалить наші поля?".