Ветерани масово стікалися до групи Bigfoot Reddit та стверджували, що зіткнулися з колонією снігових людей глибоко у джунглях. Істоти були стерті з лиця землі кривавою війною.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Заяви були зроблені на веселому і часто ненормальному каналі Bigfoot Reddit, де віруючі та скептики збираються, щоб стежити над спостереженнями за сніговою людиною.

Під заголовком написано: «Ті з вас, хто вважає себе «обнадійливими скептиками», чому ви сподіваєтеся, що снігова людина існує?»

Одна людина сказала: «Мій батько під час війни сказав, що бачив орангутангів глибоко в безлюдних джунглях на кордоні В'єтнаму та Камбоджі. Але відомо, що ані орангутангів, ані людиноподібних мавп на азіатському континенті не існує. Він сказав, що вони були 4-5 футів у висоту, м'язисті і виглядали точно як орангутанги. Він гадки не мав, що орангутанги не повинні там існувати. Це було в районі В'єтнаму, який був віддаленим і безлюдним і, мабуть, ніколи не досліджувався людьми до того моменту. Війна все змінила, і я боюся, що ці істоти, мабуть, вимерли».

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Йеті
Йеті

Думка про те, що благородний йєті згорить живцем у напалмі, надто трагічна, щоб серйозно обмірковувати її.

Але, на жаль, історію цієї людини було написано іншим користувачем, який також знав ветерана В'єтнаму, який бачив таке.

І їх історія була страшнішою, ніж попередня, оскільки припускає, що в'єтконгівці були не єдиною агресивною силою в джунглях.

Вони стверджували: «Я знаю ветеринара В'єтнаму, який сказав, що його попередили не годувати їх, тому що вони дратуватимуться, якщо у вас закінчиться їжа. Він не слухав. Тому він все одно віддавав їм свій «пайк». Коли вони вибігли, один із них розлютився і нокаутував його. Він також сказав, що вони схожі на орангутангів. Він розповів мені цю історію кілька місяців тому».

Якщо ці твердження справді вірні, здається, що кримінальний Голлівуд не вигадав епопею про В'єтнам на чолі зі сніговою людиною.

Нагадаємо, що незвичайний магазин почав продавати волосся снігової людини.