Воїни ЗСУ провели блискучу роботу щодо позицій російських окупантів біля Запорізької АЕС з використанням дрона-камікадзе. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у соцмережі facebook.

Бійці ЗСУ ще у перші дні повномасштабної війни зарекомендували себе як справжні професіонали та ефективно протистояли російським загарбникам. Зараз, коли в їхньому розпорядженні з'явилося нове озброєння від партнерів, воїни показують ще більш вражаючі результати.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Так, цього разу захисники продемонстрували, як знищили наметове містечко окупантів біля Запорізької АЕС. Для удару використали дрон-камікадзе та в результаті знищили не тільки живу силу ворога, а й техніку.

Публікація ГУР. Фото: скрін facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine
Публікація ГУР. Фото: скрін facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Використовуючи дрон-камікадзе було завдано удару по наметовому містечку та техніці ворога, зокрема в авто з зенітними установками та БМ-21 "Град". За наявними даними в результаті атаки було знищено 3 рашисти, 12 травмовані. Наметове містечко знищене пожежею, яку довго не могли загасити", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "рейкова" війна в тилу Росії - цистерни з паливом зробили жест доброї волі: пропагандист солов'їв "палає" від люті.

Також наш портал інформував, у Зеленського визначили майбутнє путіна після заяви спікера Палати представників США Ненсі Пелосі.

Крім того, ми повідомляли, українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних.