Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович назвав головну причину, через яку російський диктатор путін не зможе завдати ядерного удару по Україні.

Про це він розповів у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним, і опубліковано його у YouTube-каналі журналіста.

Все частіше з'являються розмови про те, чи застосовуватимуть в Кремлі ядерну зброю по Україні, і багато експертів все ж таки приходять до думки, що цього не станеться.

Олексій Арестович вважає, що диктатор путін чіплятиметься за життя до останнього, оскільки дуже хоче залишитися у владі довше. А якщо станеться ядерний удар, то "це питання закриється назавжди".

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

[quote author="Олексій Арестович"] Застосування ядерної зброї закриває це питання раз і назавжди. Після спроби вивести ядерну зброю і привести її в бойовий стан готовності до застосування, то там не буде ніякої влади, тому він буде до останнього солдата, росіянина, але триматиметься за владу в межах Садового кільця, потім – Кремля та свого кабінету. путiн - не Гітлер, він не застрелиться, він намагатиметься керувати хоча б одним-двома людьми.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

До речі, висловився чоловік і про заборону виїзду за кордон для чоловіків. На його думку, категорію потрібно розширити. Однак, на жаль, він нічого не вирішує, і можливо не до кінця в цьому розбирається.

Я вважаю, що мобілізація має бути диференційована. Треба забезпечити проходження військовими професіоналами чи бажаючими добровольцями відповідних навчань підготовки. А людей, які з низькою мотивацією не хочуть служити і при цьому можуть приносити валюту, утримувати свої сім'ї та економіку, такі як моряки, треба випускати. Олексій Арестович

Нагадаємо, що росіяни почали брати на війну п'яних жінок, складуть компанію загарбникам

Раніше повідомлялося, що Сергій Лавров загрожує змінити географію бойових дій в Україні: сильнішою за Himars виявилася тільки паніка пропагандистів

Також в Офісі президента пояснили, чому путінські поплічники особисто пруться на Херсонщину.