Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк зробив російським військам вкрай вигідну пропозицію щодо Херсона. Черговий жест доброї волі, за який усі будуть вдячні.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, де регулярно висловлюється про актуальну ситуацію на фронті.

Цього разу радник голови ОПУ натякнув російським окупантам, що вони можуть здійснити ще один «жест доброї волі», і тим самим добровільно залишити місто Херсон, яке вони окупували на початку свого наступу.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Актуальний зараз "жест доброї волі" - Антонівський міст. Жест, що говорить: російським військам пора добровільно покинути Херсон. Інакше постійні бавовни, нічні страхи, панічні атаки і, як наслідок, "HIMARS-енурез". Коло можливостей стає вже, як і купність стрільби української артилерії", - написав Михайло Подоляк у своєму акаунті у Twitter.

Михаил Подоляк, скрiншот: Twitter
Михаил Подоляк, скрiншот: Twitter

До речі, також він недавно розповів про умови, на яких повинна закінчитися війна Росії. Жодні так звані референдуми не зможуть зупинити військові дії, і Україна обов'язково поверне свої території назад. І війна закінчиться виключно за умов України, у Кремлі можуть навіть не розраховувати на ультиматуми.

Михайло Подоляк. Фото: Youtube
Михайло Подоляк. Фото: Youtube

"Ніяк інакше війна Росії в Україні не може закінчитися, як на умовах України. А це означає, що Росія має залишити всю територію України. Вся територія України має бути українською і лише українською. Будь-які фіктивні референдуми чи будь-які інші юридичні формати, які Росія може запропонувати на цих територіях не мають жодного сенсу", — сказав Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що Олексій Арестович розкритикував посіпаків путіна за провал в Ірані, і анонсував нові "жести доброї волі"

Раніше повідомлялося, що з бомбосховищами: Ірина Верещук пояснила, що на всіх не вистачить і що робити

Також, день, коли справедливість перемогла: 8 років з моменту звільнення Рубіжного та Торецька від окупантів