Росія може повторити свою помилку, і розпочати другий раунд повномасштабного наступу вже на початку наступного року. Головною метою буде Одеса.

Про це повідомляє іноземний портал Foreign Policy.

За даними експертів, вже наступного року Україна може зіткнутися з черговою проблемою, і небезпека знову виходить із Росії. Високопосадовець стверджує, що в найближчі кілька років спокою в Україні не буде, і росіяни почнуть захоплювати Одесу наступного року.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

"Йдеться, що наступного року Україна може зіткнутися з ще одним дуже серйозним наступом Росії. І ми повинні зробити все можливе, щоб дати не лише обладнання, а й людей – свіжих людей, добре навчених людей – щоб спробувати пережити це", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Все буде зроблено для того, щоб відрізати Україну від Чорного моря, і дійти до Придністров'я, яке є однією з найголовніших цілей терористів на сьогоднішній день. Сподіваємося, що цього не станеться, і ЗСУ вже найближчими місяцями поверне під свій контроль території, захоплені окупантами.

Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: suspilne.media
Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: suspilne.media

Повномасштабна війна в Україні триває вже майже п'ять місяців, і за цей час росія встигла не лише стати ізгоєм для всього світу, а й завдати болю мільйонам людей в Україні. Однак, путін при плануванні війни не врахував жодного факту. Українці – не росіяни, ми готові боротися за своє майбутнє, а не просто слухаємо накази диктатора.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Днями відбулася зустріч у форматі "Рамштайн", де виділили нове озброєння Україні, а також розповіли про вирішальну фазу війни.

Нагадаємо, що росіяни у спробах повернутися додому з України вистрибують із вантажівок на ходу - лайфхаки, які вони заслужили

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів, як пропагандисти намагаються поширювати "зраду" серед українців - великі перемоги ЗСУ вибивають із колії

Також Олексій Арестович знову ризикнув спрогнозувати майбутнє всього світу , і назвав терміни загибелі путіна.