Колишній президент США Дональд Трамп зробив дивну заяву, що він може заборонити президенту росії путіну коли-небудь знову вимовляти слово «ядерний», інакше виникнуть «проблеми».

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Дональд Трамп зробив дивну заяву, що він може заборонити путіну коли-небудь знову вимовляти слово «ядерний».

Колишній президент США виступив у новому ток-шоу Пірса Моргана "Без цензури" на Talk TV, заявивши: "Путін використовує" слово на букву Я". Я називаю це словом "на букву Я". Він весь час використовує слово Я, ядерне слово. Це ні-ні, ви не повинні цього робити. Він використовує його щодня. І всі так бояться, так бояться, так бояться. І, як вони бояться, він використовує це все більше і більше. Ось чому він робить те, що робить зараз".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі Трамп заявив, що путін вважає, що ніхто не нападе на росію, тому що вони занадто бояться його ядерної загрози.

Він сказав пірсу Моргану: "Він робить це, тому що думає, що ніхто ніколи не нападе на нас, тому що вони всі дурні і бояться говорити".

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Крім цього, є відомості, що путін нібито відправляє підводні човни до території України. На цих човнах може бути досить небезпечна зброя.

Українське командування операції "Південь" заявило: "Блокуючи судноплавство, проводячи виявлення надводної обстановки і повітряну розвідку, окупанти продовжують нести загрозу ракетного удару практично по всій території України".