Російські окупанти знову почали загрожувати іншим країнам. Наразі сфокусувалися не лише в Україні, а й на Молдові з боку Придністров'я.

Про це почали писати одні з головних пропагандистських засобів масової інформації.

У мережі почали поширювати інформацію про те, що Молдова, можливо, вийде з угоди 1992 року, в якій йшлося про принципи мирного врегулювання збройного конфлікту в так званому Придністров'ї.

Придністров'я, фото: скріншот
Придністров'я, фото: скріншот

Глава МЗС невизнаної практично ніким "ПМР" Ігнатьєв зазначив, що це може призвести до нового раунду воєнних дій. Тобто російські бойовики знову почали загрожувати війною, адже ПМР безпосередньо пов'язана з Кремлем.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підписи під таким документом 30 років тому ставив ще тодішній президент Росії Борис Єльцин, а також лідер Молдови Мірча Снігур. У рамках цієї угоди було домовлено про припинення вогню, і вже 29 липня там було розміщено спільні миротворчі сили.

Придністров'я, фото: скріншот з відео
Придністров'я, фото: скріншот з відео

Тепер же, коли росіяни почали провалювати війну в Україні, почалося усунення уваги, і мабуть вони хочуть захопити Молдову, і потім уже розпочати підготовку до нового раунду війни проти України.

Пропагандисти самі визнають той факт, що їхня справжня мета далеко не Донбас. Вони хочуть дійти аж до самого Придністров'я, а потім взагалі захопити як Україну, так і Молдову. Тобто в їхніх планах було ще й захоплення Одеси, але не вийшло, оскільки не було опрацьовано жодної стратегії. Зовсім скоро вони позбудуться й інших територій в Україні, які зараз тимчасово контролюють.

Придністров'я. Фото: скрін youtube
Придністров'я. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що окупанти вже закликають родичів вимкнути телевізор та подумати головою: втрати величезні

Раніше повідомлялося, що Сергій Лавров загрожує змінити географію бойових дій в Україні: сильнішою за Himars виявилася тільки паніка пропагандистів

Також, в Італії журналіст звинуватив колег у пропаганді та підлабузництві у прямому ефірі