Екс-посол України в Німеччині Андрій Мельник різко відповів німецькому політику Міхаелю Кречмеру на його пропозицію заморозити війну в Україні.

Звільнений посол України в Німеччині Андрій Мельник відповів прем'єру німецької землі Саксонія Міхаелю Кречмеру, який виступив за "заморожування" війни в Україні та закликав федеральний уряд змінити політику.

Скриншот  твіту
Скриншот твіту

Українці виступають за те, щоб засунути голову Кречмера до морозильної камери, щоб заморозити запалені фантазії. Ваше постійне потурання військовому злочинцю Путіну викликає огиду. написав Мельник

Кречмер пояснив, що у разі продовження активних бойових дій є ризик втрати економічної сили, необхідної для забезпечення безпеки та збереження конкурентоспроможності. Він вважає, що всі разом маємо "заморозити цей конфлікт".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вплинути на президента Росії, а також переконати Україну, що ми всі разом маємо заморозити цей конфлікт.

На його думку, Німеччина має відіграти посередницьку роль у конфлікті разом із Францією, США та іншими країнами.

Нагадаємо, ми писали, що пуск лише однієї ракети Х-101 коштує 13 млн доларів, путін витрачає на руйнування українських міст останні ресурси.

Як повідомляв "Знай.ua" на Херсонщині ЗСУ з HIMARS "завітали" до окупантів на каву і "ненавмисне" зачепили важливу логістичну ланку.

Також "Знай.ua" інформував, Дмитро Кисельов підготував народ до розпаду росії на шматочки.