Російські пропагандисти слідом за Заходом почали розглядати варіант того, що їхня країна розпадеться на кілька частин. Певне, почали готувати народ.

Показали карту майбутньої Росії на державному телеканалі, у програмі одного з головних пропагандистів Дмитра Кисельова.

Чоловік зазначає, що проект деколонізації росії з'явився на одному із західних джерел, через що росіяни занервували.

"Для наочності тут же карта, де нас ріжуть на 17 шматків і шматочків. Є великі: Республіка Росія, Комі, Уральська Республіка - всі окремі держави. Далі, Республіка Сибір, Республіка Саха, Далекосхідна Республіка. Потім менші держави - Бурятія, Тува і Алтай" - каже Дмитро Кисельов.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Дмитро Кисельов, фото: росЗМІ
Дмитро Кисельов, фото: росЗМІ

Очевидно, вони або сильно налякані, або самі розглядають такий варіант розвитку подій. Сподіваємося, що це таки станеться, і росіяни втратить свій імперіалізм.

Схожа карта висить у кабінеті у голови Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова. Він не виключає варіанта того, що в результаті війни їх недокраїна розпадеться на три чи більше незалежних держав.

Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube
Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube

"Є два варіанти. Перший – зміна політичного керівництва при формальному збереженні територіальної цілісності Росії. Наголошую – при формальному. При цьому варіанті всі звинуватить особисто Путіна і найближче його оточення, і скажуть, що Росія ні до чого. Виводитимуть війська з усіх окупованих територій по всьому світу. Окуповані території повернуться до тих країн, кому вони в принципі і належать - до Грузії, Японії, Німеччини і так далі" - говорив Кирило Буданов.

Нагадаємо, хто і як звільнятиме Крим, без військових не вийде — Зеленський дозрів план

Раніше повідомлялося, що ЗСУ за одну добу вщент розгромили окупантів та їхню хвалену техніку — українці на всіх ділянках знищують ворога.

Також, головний тиктокер Кадиров вирішив "забрати" Київ та країни НАТО - знову впав у марення