Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба висловився про мирні переговори з Кремлем щодо припинення війни.

Про це чоловік висловився в інтерв'ю порталу forbes.ua .

Усі повинні розуміти, що через цинічні та варварські обстріли з боку росіян, вести переговори з країною-терористкою - неможливо.

Дмитро Кулеба, фото: instagram.com/dmytro_kuleba
Дмитро Кулеба, фото: instagram.com/dmytro_kuleba

Незважаючи на те, що постійно росіяни роблять пропагандистські заяви про готовність вести переговори, головною метою є знищення України як країни. Вони не мають наміру вести переговори на серйозному рівні, і це доводять регулярні акти тероризму.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Статус мирних переговорів – це удар по Вінниці, удар по Миколаєву, удари по Харкову, іншим містам та штурмові дії росіян на сході України. Росіяни, як мантру, повторюють: "З 24 лютого наші цілі залишилися незмінними, змінився лише спосіб їх досягнення" "Спосіб з фронтальної атаки на Україну з метою миттєвого знищення був змінений на концентровані удари та просування зі сходу, але мета залишилася незмінною - знищити нас", - каже Дмитро Кулеба.

Переговори України і рф в Туреччині
Переговори України і рф в Туреччині

Саме тому жодних переговорів бути не може, допоки у Кремлі не усвідомлюють весь кошмар ситуації.

Раніше Давид Арахамія зазначав, що переговори можуть повернутися ближче до кінця серпня, коли Україна змінить ситуацію на полі бою у свій бік. Тепер розуміємо, що йти на якісь компроміси з Росії - марно.

Дмитро Кулеба, YouTube
Дмитро Кулеба, YouTube

"Усі розуміють, що переговори безпосередньо прив'язані до ситуації на фронті. Я всім партнерам говорю просту річ: "За стіл переговорів Росія має сісти після поразки на полі битви. Інакше це буде знову мова ультиматумів", - зазначив міністр.

До речі, президент України Володимир Зеленський також не відкидає можливості діалогу з Москвою, але це відбудеться точно не зараз, поки всі бачать агресію з того боку.

Нагадаємо, що окупанти з Бурятії почали писати рапорти на звільнення, але замість будинку вирушили до СІЗО - нелюдських тортур від росіян

Раніше повідомлялося, що під Луганськом окупанти знищили свій винищувач Су-34 і радісно цим похвалилися.

Також ЗСУ знищили гордість путіна, через яку навіть у НАТО "облизувалися" від заздрості.