Повномасштабна війна росії проти України триває вже майже п'ять місяців, і путін все ще боїться визнати той факт, що його плани повністю впали.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький заявив в ефірі на телеканалі "Апостроф TV".

Не оминули вони тему розпаду російської федерації на частини. Цю карту ми можемо часто бачити в кабінеті Кирила Буданова, і сподіваємося, що це пророче майбутнє наших сусідів.

Вадим Скибіцький, фото: скріншот із відео
Вадим Скибіцький, фото: скріншот із відео

"Жодна імперія не існувала тривалий час. Так, був певний період, коли вони розцвітали, але все призводило до краху" - йдеться у заяві чоловіка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз у Росії все йде через Москву, і вже почали надходити перші дзвіночки через економічну сферу. Через санкції росія на межі дефолту, і щодня втрачають величезну кількість грошей.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Прокоментували вони ситуацію із ліквідацією російських складів на окупованих територіях. Після успішних ударів HIMARS вони переносять подалі склади від української артилерії.

"Ми розуміємо наскільки військові ресурси РФ переважають українці у всіх відносинах. Ті запаси, які були ще з часів Радянського союзу, залишилися на території Росії. Ворог реально оцінив цю загрозу і почав переміщати свої склади на більш далекі відстані від лінії фронту", - пояснив. Скибицький.

Сподіваємося, що росія справді вже скоро розпадеться, і весь світ зможе зажити спокійно, без агресії. Вони на сьогоднішній день становлять найбільшу загрозу для всього світу.

Нагадаємо, що російський пропагандист Медведєв залякав Україну "судним днем", але Володимир Зеленський поставив прихвостня на місце .

Раніше повідомлялося, що техніка противника, боєкомплект разом з окупантами перетворилися на "добрих росіян"

Також у Росії мати здала поліції власного сина, який відмовлявся йти на війну в Україну .